Zoeken 
Zoeken op de website
In Nedelands In English
21-Juli-2024 

Home 
Nieuws 
Contact 
Links 
Disclaimer 
Sitemap  
  CWW - CretanWebWorld

idealisme:
Creëer een omgeving die ideaal is om in te leven en te werken.
Creëer produkten en applicaties die voldoen aan de wensen van de klant en aan de hoge eisen welke Clemens Wilczynski zich stelt aan deze produkten en software.

In een omgeving welke niet voorzien is van stress, kan men op een relatief ontspannen manier werken aan de wensen van de klant.
Het is HEEL goed mogelijk om op grote afstand werkzaamheden in de IT te verrichten voor opdrachtgevers. Via eMail, skype, teamviewer, VOIP, fax en natuurlijk de telefoon en de al oude postbode, kan er op een uitgebreidde manier met elkaar worden gecommuniceerd.
Doordat de afstand relatief groot is, wordt het belangrijker om opdrachten en afspraken heel goed met elkaar af te stemmen.

De klant accepteert tegenwoordig geen half werk meer. Er zijn al beunhazen zat in deze bedrijfstak. Een kwalitatief goed en betrouwbaar produkt voor een betaalbare prijs.

Voor het starten met CWW-CretanWebWorld was Clemens Wilczynski al 18 jaar als IT-er in loondienst. Zowel in de detailhandel als de banken sector heeft hij zijn sporen verdiend. 

De kennis en wilskracht zijn er al, graag zien we u als onze klanten om u te tonen dat dit de kracht is van 'Het Internet'.

 
 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid HTML 4.01 Transitional
CWW - CretanWebWorld | Petrokéfalo 301 70013 | Agios Mironas Kreta Griekenland | T: +30 2810823598 |  info@cretanwebworld.com